Informatii

 

Lora Dogaru

 Caut ca conținutul esenței mele să-l împărtăș cu tine cel care citește articolele de pe acestă pagină. Am descoperit că : “Mintea este constructorul “ cum spunea Edgar Cayce. Ea este protectorul realității care o trăim. Noi suntem și regizor și scenarist și actorul vieții noastre. Filmul vieții noi în facem. Cum? E o știință întreaga pe care fiecare o descoperă zilnic experimentând. Nu există o carte cu instrucțiuni pentru trai, însă avem un bagaj interior, un GPS interior pe care dacă reușim al înțelege și ghida ne duce acolo unde voim, e nevoie și potrivit să ajungem. Mă poți cunoaște citindu-mă. Mă ghidez după legi și principii Universale. Încurajez iubirea și cunoașterea de Sine atâta timp cât nu încălcam liberul arbitru al cuiva, evitam a aduce daune și neplăceri celor din preajma.

Ca specializări

LifeCoach – ACSTH/ ICF / Acreditare internațională . Milano (2018)

Terapeut Bowtech – Bowtech Italia ,Milano( 2015-2018)

Curs— Antreprenoriat și modele de afaceri sociale -Development of Moldovan Diaspora Entrepreneurship (2018)

Workshop Ascensionare 1&2 – with Ramona Popescu, Qualified Teacher for Ascension Workshop with Diana Cooper Foundation. (2018)

Cursuri în desfășurare -EPS (expert protecție subtilă) . Prosperitate și altele. Terapie Cranio sacrală , Reiki..

Ca ființă umană – sunt esență cu conținut ce îl cercetez și descopăr zilnic împărtășind aici din trăirile și gândurile mele cum trăiesc experimentând zilnic viața.

I-am cercetat și rezonez cu : – Joe Dispenza, Bruce Lipton, Oscar Wild, Stephen Covey, Lise Bourbeau, Elizabeth Clare Prophet, Dr. Joshua David Stone, Omraam Mikhael Aivanhov…

Cea mai bună investiție este investiția în propria persoană dacă vrem că propria persoană să evolueze.