Recunoștință

Asta îmi tot șoptesc celulele corpului meu în ultimul timp , să-mi manifest mai des recunoștința față de tot ce viața mi-a adus in față ca lecții.

Recunoștința e cheia secretă pentru ambundență. Prin faptul că recunoaștem și apreciem ceea ce avem, emitem semnal în Univers că apreciem ce avem, fiind deschisi către mai mult.

Recunoscătoare provocărilor care le percepeam blocaje, însă, ele mi-au oferit defapt oportunitate să ies din pătrațica mea, descopindu-mi adevărata putere.

Recunoscătoare întunericului, în care mai mulți ani am umblat destul , tot băjbăind să văd lumina, alunecând să o găsesc în afară, prin informații de tot felu, însă, ~ Lumina ~ era deja în mine, și acum scânteieaza ori de câte ori duc atenția la ea și nu înafară.

Recunscătoare suferinței, cu toate aspectele sale, care prin puterea discernământul, m-a făcut să înțeleg că defapt era doar un program al minții, butonandu-mi Curajul de a scoate la suprafața împăcarea cu propria ființa, îmbrățisarea tiparelor, convingerilor, credințelor pe care le-am absorbit de la ceilalți (societate , școala, parinți care la rându lor, mi-au oferit tot ce știu ei mai bine pentru copilul lor). Înțelegerea că nimeni nu-i vinovat, greșeli nu exista ci doar lecții s-a instaurat ~ Pacea ~ în templul sufletului meu.

Recunoscătoare vieții pentru calea prin care am descoperit ~ Iubirea ~ , chiar de a fost cu multe dureri, umilințe, neacceptări, neaprecieri, înjosiri, violuri și refuzuri din afară, eu tot căutând iubirea și respectul înafară. Acceptarea proprie de ce ești, iertarea de sine îmbatișarea Iubirii vine la pachet și cu compasiunea față de semenii mei, întelegând că și ei toți cei mi-au adus astfel de experite mai “ urate” sunt pe acelaș drum, în căutarea Iubirii, și faptele lor au fost din neștiința arătând aceeși suferința. Nu există suflete rele ci doar suflete care suferă. Eu pot doar să le înțeleg mâhnirea interioară, și dacă aleg vor și aleg , să îi ghidez atât cât e permis și potrivit.

Recunoscătoare pentru calea cu toate provocările și experiențele de până acum, ele mă definesc ceea ce sunt.

Ce am obținut ?

Calea spre echilibru ~ Armonia ~ interioară dintre corpuri; fizic, emoțional, mental, spiritual ( Matreoshka aliniată), aspectele interioare dintre feminin și masculin, părinte și copil, angajată și creatoarea propriei realității.

Iubirea de viață, iubirea de fluxul necontrolat al vieții de mintea umană, prin care Universul cu legile sale dirijează. Și de respect legile și aleg tot mult să curg abandonată în acel izvor nesecat al sursei, descopăr cum se manifestă firesc, plenar și complet esența a ceea ce eu sunt.

Recunoștință acestor trăiri ce le-am descoperit. Chiar dacă fizic nu am siguranța zelei de mâine, simt să mă încredințez Vieții , Dumnezeului, Univers, orice nume nu i-am da, e aceesi Prezență Divină, și-n interior ea îmi dă Liniște și Încredere că continuă surprize, oportunități ce sunt potrivite sufletului meu și aliniat potrivit de bine și cu acei cu care voi interacționa.

Recunoștință vouă tuturor ce faceți parte din realitatea mea.

Isa’Lora

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.