Să se instaureze Pacea.

De câteva zile/săptămâni, de când am ales această intenție/gând s-o folosesc zilnic, trăiesc surprize zilnic. De-mi implic și observatorul, sesizez și lecții de integrat, ceea ce-mi dezvoltă mai bine și discernământul.

Tind să cred că discernământul e portalul multidimensional al ființei mele. Acea zonă prin care ies și intră toate formele gând, cu diverse tipuri de energie. E mișcarea ce stă în loc, eu doar sunt acolo, alegând cui dau atenție. Conștient sau inconștient, unde îmi îndrept atenția, automat toată energia curge ca un canal spre acea direcție, amplificând-o.

Și aici supriza, ah, mi-am amintit de liberul arbitru ce îmi aparține, deci eu sunt cea care Alege la ce dau atenție. Eu sunt cea care alege ce stare să trăiesc, în ce situații să rămân sau nu, în ce relații să fiu sau nu. Aducând alegerea prin discernământ, aleg ce este cel mai potrivit în acest acum și aici. Și atunci pe loc simt conexiunea dintre inimă, suflet și minte. Chiar dacă părți din mine și-ar dori acum ceva mai mult, cumva la unison toate suntem împăcate cu sine pentru acest acum și aici și e perfect așa, știind și simțind că pe măsură ce înaintăm, creștem și devenim mai elevate.

Altă surpriză, ah, ce dans interior începe, acela al acceptării de sine, cu toate aspectele mele interioare. Armonia blândă dintre ele aduce liniștea, acea liniște ca și împlinit – neîmplinit, un infinit ce curge, pe care, dacă vrei și alegi, te poți alinia și curge ca râul spre mare.

Nu știu de este albia fluxului vieții, cert este că Pacea s-a instaurat și vântul bate din spate. Tensiunea, rezistența, controlul … curg ca nisipul printre degete. Vorbesc de acele lucruri, situații, relații care sunt dincolo de controlul personal.

Apare altă surpriză – Detașarea de toate și o acceptare a tot. Acceptarea și Împăcarea e cu totul altceva decât complacerea și compromisul. E acceptarea unicității, observarea divinului din tine și regăsirea lui in toți și in toate.

Simt cum corpul surprizător îmi descrie starea mult căutată, liniștea și pacea interioară. Toate celulele adunate la unison, dansând pe o frecvență ce pare că o știau de dincolo de timp și spațiu, strigând într-un glas “transformarea” .

Surprizele continuă, ah, ce eliberare e, simțind cum corpurile își lasă jos din vechile percepții, atitudini, abordări ce nu-i mai folosesc, nu-și mai au rostul, nu-și mai au locul ce până acum îl ocupau. Astfel, acceptând cu brațele deschise alte haine noi, ce se simt cum curg de sus ca nou, chiar dacă încă nu le putem descifra. Aici încrederea surâde, șoptind prin simțurile inimii că totul este nou și potrivit la acest moment.

Alegând să mă aliniez la Pace, am înțeles defapt că am ales să-mi fie străpunse toate umbrele , toate iluziile ce îmi împiedicau alinierea la frecventa Păcii . Frecveța ei ca un fulger mi-a străpuns toate umbrele , arătându-mi calea compasiunii proprii. Odată gustat extazul , la sigur voi căuta flacăra , și acum înțeleg deplin cuvintele dragul nostru ~ Rumi :

Nu vei putea trăi fără Flacăra , dacă ai cunoscut extazul arderii ”

Cu siguranța , odată ce am v procesul nimic nu mă poate întoarce înapoi și să rămân acolo unde am fost. Pot doar să aleg să butonez și susțin și Pacea celorlalți, respectând desigur liberul lor arbitru în ce aleg să urmeze .

Și atunci de ce nu să mai repet încă odată:

„Să se instaureze Pacea”

Isa’Lora

..

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.