Vălul suferinței mele

Dragii esențe

Azi aleg să împărtășesc din experiența mea , ce am trăit-o zilele astea în timp ce-mi cercetam interiorul observând cum se repetă și se crează o situație ce-mi mirosea a “suferință”

Eu de fire sunt mai pragmatică, mesajele ce vin de sus caut să le adaptez la mine și viața mea. Tot ce-mi vine ca mesaj de sus , caut să aplic pe loc în gânduri , fapte , acțiuni.

Împărtășesc o perspectiva a discernământului meu ,poate cuiva îi dă sens ,alegeți doar cu ce rezonați .

Observam cum se creau pașii , împrejurări ce mă purtau anume spre acea creație -“ suferința “. Creația mea defapt . M-am trezit in propria-mi creație “suferința “ .

Mi-am pus întrebări Ființei mele , am cerut și ajutor ghizilor să mă ajute să discern mai clar de ce? ! De ce aleg asta să experimentez ??!

Mesajul mi-a venit : “ Suferința e un văl ,pe care dacă ești deschisă și alegi , ești gata să ți dezbrobozi emoțiile de pe ea Acum , să nu o ignori , și nici alungi ,ci accepți ca parte din creație , din Creația ta ,căreia poți evită să o hrănești cu emoțiile tale, combustibilii energiei”

Mai jos las trăirile mele cu lacrimi de iubire și bucurie .

M-am trezit in suferința proiectată de mintea mea, o parte din mine pe care nu pot să mă supăr, nu am cum, ea e doar un emițător a ceea ce eu i-am oferit ca hrană toată existența mea. Ar fi ridicol să mai mențin în mine așa emisii știind că îmi fac rău mie însămi plus dezvoltând frustrări.

Nu-mi rămâne decât să accept acea parte din mine care a tot încercat să-mi arate cât de tare are nevoie de iubire , de iubirea pe care o tot aștepta din exterior , însă , ce să vezi , am mai înțeles că suferința este în interior, deci, de ce ar căuta iubirea în exterior …?

Ea – iubirea tot in interiorul meu sălașluește. Si atunci înțeleg pe loc cât de mare îmi e iubirea , infinită , și de aici țâșnește iubirea ce voieste doar să-mi cuprindă suferința proprie cu cea mai mare căldură a luminii .

Aici ne-am regăsit ca doua surori ne cuprindem și sa ne acceptăm, plângând de bucurie acceptând tot ce suferința era defapt,ea era proiecția propriei mele minți .

Nu am cum să-mi evit propriu interior, acolo unde sunt toate în acelaș timp , atât suferința ,vinovăția , neputința, cât și înțelegerea , acceptarea , iubirea, ….aici stau ambii mei poli , ce sufletul a ales sa le experimenteze . Aici înțeleg “lupta “, pe care încă o pun la îndoială dacă e chiar luptă sau doar o proiecție a mintii mele , care ca scop avea să-mi aducă în atenție defapt puterea vulnerabilități ce stătea în spatele acelor multe suferinți.

Or, exista oare altă cale spre a-mi cunoaște vulnerabilitatea dacă nu trăiam suferința cu diferite aspecte ale sale..?!

Acum deja puțin ce mai contează când am ajuns să-mi văd vălul cu care am fost imbrobotită.

Acum aleg să-l dau jos ca pe o basma ce nu-mi mai folosește. Acum aleg să trăiesc iubirea, știu sigur că nu-mi voi mai atrage ce am tot emis. Să fiu mai Vigilentă e tot îmi doresc și acum aleg să emit Iubire știind că ceea ce emit aia voi trăi.

Și acum prin conștientizare trăirile intense îmi străpung fiecare celulă a corpului țâșnind lumina prin fiecare atom, celula , pori , căci asta aleg să transmut , alchimizez, schimb starea pe o altă frecvență. Acum, doar dansul meu cu mine mă linistește , ne cufundată în lacrimi de iubire, și îmi străpung Suferințele ce le-am trăit dea lungul existenței mele cu multele îmbrățișări ale iubirii care tot din infinitul interior vin .

Acceptând trăirile ca parte din mine, mulțumindu-le și fiind recunoscătoare nu numai situațiilor în care am suferit ( fostau ele destule)ci și oamenilor care îmi oglindeau șoptindu-mi subtil să merg spre mine.

Acum că ne-am acceptat , îmbrățișat, le las să se așeze comod prin respirația profundă ce-mi aduce o adiere de curat cu miros de ceva nou.

Acum și aici mă bucura liniștea și pacea care se instaurează în templul sufletului meu, și nu-mi rămâne doar să-mi iubesc și mai mult aspectele mele interioare, observând cum îmi vor aduce in atenția mea de azi înainte ceea ce azi integrez .

Să se instaureze Pacea peste tot și in toate !

LoRa

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.