Fii schimbarea care vrei s-o vezi

Nu te obosi să convingi pe nimeni de nimic fiecare vede doar cât înțelege . Tot ce poți să faci este să vezi ce poți face tu în bula ta de individ și dacă vei sta bine, lumea va veni către tine prin legea rezonantei .

„Fi tu schimbarea care vrei s-o vezi la alții ”

La ce ajută ca observ mult haos ? Cui îi ajută.. lor , altora ..? Nu … Doar ție, și atât timp cât ceva nu-ți place ce vezi inafară , e știut ca vezi prin ochii tăi , deci, întâi calea a tot ce vezi începe din tine nu din afară. Când știm că realitate din exterior e o proiecție a interiorului , de ce ne este greu să acceptăm că tot ce vedem, observăm inafară , se află în noi …… Da , e greu să ne acceptăm interiorul . Nevăzutelor și necunoscutul e mereu ÎN NOI !

Deranjează pentru că facem parte din colectiv . ?! E firesc , avem minți procesoare diferite , avem ritm de a înțelege lucrurile diferit , apoi, să ne amintim că noi am știu ce am ales și la ce ne expunem când am venit aici pe Pământ.

Nu zic sa nu facem nimic , sau că nu putem să nu observăm ceea ce se întâmplă în jur. Nu zic să ignorăm ceea ce se întâmpla, sau sa fim Zen sau Flower Power . Eu doar Vă îndemn să ne privim noi pe noi și facem ce știm mai bine în bula noastră . Fără a pleca cu observatorul spre vecini, societate și guvernare . Să fim întâi observatorii nostri. Suntem și facem parte din colectiv . Să ne asumăm deci ce ni se întâmplă prin observator Neurtu* și acționăm din poziția de constructiv. Să ne construim propria noastră realitate . Veți gândi că faci ce stii și poți , păi și atunci de ce crezi ca ceilalți nu fac și ei ca tine … doar atâta știu și pot și ei .

În acest Univers totul este permis . În acestă viață poți face tot ce dorești , atâta timp cât nu faci rău ție și celor din jur.

E atât de simplu însă noi atât de mult ne complicăm.

Rămân încă și la gândul că e un Test Glogal pentru resetare. Dacă tot am vrut schimbare de ce nu acceptăm lăsând controlul asupra a ceea ce se petrece în jur, și a vedea ce putem schimba la noi prin a genera acea lumină din interior pe care care sunt pregătiți s-o vadă și audă se vor apropia prin legea rezonantei și se vor uni așa făcand grup de lumină spre colectiv . De la fiecare din noi începe schimbarea . Și ne este testată generatorul de lumina din fiecare… Tu unde ai atenția azi, in aceste momente de schimbare . Unde ne este atenția acolo curge energia . În ce direcție și curte ne curge energia ..??

Observator Neutru*- când observi , însă tot ceea ce observi nu-ți dă o stare de disconfort . Observi detașat

LoRa

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.