Trecerea

Fiecare, nu cunoaște decât ceea ce dorește să cunoască

Ramtha

De când mă știu nu am avut frica de moarte. Paradoxal, dar am frica de apă dar de moarte nu. Moartea o percepeam pe atunci ca pe o trecere. Cu anii am înțeles ce este defapt acea trecere.

Am pietrecut oameni dragi plecând dincolo, și de fiecare dată zic : „Când cineva pleacă, dincolo este așteapt și întâmpinat cu aceeași bucurie cu care noi îi așteptăm aici”

De curând am perceput o altă abordare despre trecere , de ce murim și revenim .

Trecerea e ca trecerea la o pagină nouă. Acel moment când vrei să iei totul de la capăt , să uiți ce a fost și întorci pagina schițând ceva Nou.

Și e mai ușor când nu ții minte chiar toate momentele din trecut, la ce bun să-ți amintești când știi ce putere sălășluiește în tine și poți face totul din nou. Ne-ar copleși de-am ști toate momentele din trecut, cu tot bagajul emoțional trăit in acele momente.

In fiecare zi e o zi nouă, totuși ne mai amintim ce am trăit ieri, lunile și anii trecuți. Și facem lucruri mai bune în raport cu anii trecuți dacă reușim a învață ceva din acele lecții . Dacă nu tot repetam până mintea nu asimilează .

Uneori facem lucruri aproape automat căci mintea le-a are acolo impregnate din mai mult de doua trei repetiții ale aceleeași acțiuni. Așa se formează toate tiparele mentale . Și când suntem momentul când e de făcut acțiunea corpul automat le face .

Vă Imaginați dacă corpul ar reține toate acțiunile din toate viețile …? Ne-ar copleși total . Mai mult n-am reuși a înainta în a deveni mai buni. Ne-ar copleși amintirile.

Trecerea e o bucurie, pentru când pleci și pentru când vii, și nu e controlată de mintea noastră inferioară . E o bucurie să trăiești conștient întelegând că ești ca novice proiectând în acestă Întrupare acele trasee ale obiectivelor propuse . Pentru a învață careva lecții și ajunge obiectivele propuse nu este nevoie de toate amintirile din trecut , e nevoie doar de Prezent.

În prezent se petrec toate proiectând viitorul pe care-l atragem.

Moartea e doar o trecere, trecere dintre vieți care de fiecare dată îți oferă o șansă nouă pentru o nouă viață trăită altfel.

Închei precum am început

Fiecare, nu cunoaște decât ceea ce dorește să cunoască

Ramtha

LoRa

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. sticri spune:

  Ceea ce ai scris mai sus sunt „picaturi” din cunoasterea si intelepciunea ta, pentru care iti multumesc Lora.

  „Majoritatea oamenilor văd viaţa prin conştiinţa de victimă şi nu consideră totul ca fiind o lecţie şi un test spiritual.”
  Joshua David Stone

  Apreciat de 2 persoane

  1. Life Design spune:

   Mulțumesc eu , dacă cineva rezonează cu ce împartăș atunci sunt liniștită că va găsi răspunsuri, precum și eu găsesc liniștea găsind răspunsuri.

   Apreciat de 2 persoane

 2. valiii26 spune:

  Un comenariu un follow va rog

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.