Gândul și întrebarea zilei.

Vrei să fii fericit sau vrei să ai dreptate ??

Fi tu, Atât !

Nu căuta sa fii sau faci pe plac altora, sau să te superi că alții nu-ți înțeleg natura ta, așa cum ești . Acceptă ca suntem foarte mulți pe Pământ și foarte complecsi, fiecare din noi are lecțiile sale și timpul sau.

Oamenii au frica de necunoscut , nu că ar prefera să stea în bulă , căci dacă ar simți ce e dincolo de limite nu s-ar mai întoarce . Răbdare și înțelegere, suntem complecsi. E ca și cum te-ai supăra pe cel din clasa a 3-a ca nu înțelege geometria. Fiecare in ritmul sau crește și înțelege. Tot ce poți face, schimba la tine ce nu-ți convine și lași pe alții sa vadă schimbarea și te vor întreba cum ai făcut-o !

Vrei să fii fericit sau vrei să ai dreptate ??

Alegerea ne aparține mereu !

LoRa

6 răspunsuri la „Gândul și întrebarea zilei.”

  1. Multumesc Lora!
    Recunosc ca ma regasesc si eu in acest ultim articol postat de tine. Referitor la altii din jurul nostru care vor vedea schimbarea, eu zic ca acestia o vor vedea daca au ochi sa o vada si sunt capabili sa o simta, altfel…..cei care se schimba vor deveni oarecum „mai ciudatei” pentru cei din jurul lor care aleg sa continue sa judece si mai ales sa traiasca in „vechile cutume ale societatii”.
    O zi minunata!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Toți avem ochi , și toți suntem capabili, fiecare în ritmul său potrivit evoluează și înțelege lucrurile.
      Suntem un întreg , nu putem fi separați de cei din jur, locuim în aceeași Civilizație . Nu putem fi îngroziți de ceea ce ne înconjoară, din ceea ce suntem defapt și parte a principiului de Unu.
      Aleg să mă cunosc mai bine pe mine, și ajut cât pot și pe alții mergând pe aceeași cale !
      Mulțumesc ție că aduci subiecte de dezbatere .

      Apreciat de 1 persoană

  2. Sunt total de acord cu ce ai spus tu. Totusi, daca ies pe strada si intreb lumea despre „principiul lui UNU” o sa primesc cel putin o privire mai aspra de la trecatori. Cred totusi ca aceste adevaruri simple ar trebui popularizate cumva si prezentate majoritatii…..altfel Lora imi e teama ca aceasta majoritate o sa-i faca iar Zei pe cei „mai rasariti” si o sa se inchine la ei……….si iar o luam de la capat…….

    Apreciază

    1. Eu aș evita să ies în strada , e o ignoranță totală fața de mine. Este ca și cum m-aș duce la elevul din a 3 ai spune că trebuie să cunoască fizica quantica .
      Adevarul trebuie doar spus, se popularizează singur, e ca soarele , el doar este și strălucește, in rest fiecare se apropie după cum rezonează .

      Apreciat de 1 persoană

      1. Cei putin mai mari decat clasa a 3-a, adolescemtii din ziua de azi am observat ca sunt mult mai deschisi si inteleg aceste adevaruri mult mai repede decat „maturii de azi” care conduc societatea. Eu in acesti adolescenti am mare incredere.

        Apreciază

  3. […] Publicat înLifeDesign_Coaching_www.loradogaru.com Gândul și întrebarea zilei. […]

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com