Mulțumesc !!!

Mulțumesc !!!

Mulțumesc să văd, aud,simt. Mulțumesc că înțeleg mai bine ca ieri, mulțumesc că înțeleg mai mult sensu lui mulțumesc. Mulțumesc că-mi observ egoul și-l pot tempera mai mult ca ieri. Mult timp a durat să știu că e bine să mulțumesc căci așa „trebuie”, acum însă de curând,când simt că chiar îmi doresc să mulțumesc la toți și tot că ‘sunt’. Fiind supărată pe mulți din viața mea mă victimizam, acum le mulțumesc căci datorită lor am ajuns să mă cunosc și transform fricile. Mulțumesc oricărei energii joase, i se mai spune negativitate (e doar o parte din energia universală) căci și ea face parte din Univers, și nu sunt eu a dirija Universul pentru a decide ce fel de energii să circule. Mai mult, mulțumesc căci m-ă învață ori de câte ori întâlnesc această negativitate, să îmi exercit compasiunea, acceptarea și provocarea de a-mi antrena liberul arbitru . Să aleg să vibrez pe acceași frecvență joasă sau să aleg să-mi trimit atenția pe ceva mai constructiv, spre mai sus, vibrați înalte.

Dualitatea e parte din dimensiunea 3D. Bun-rău, negru-alb, …E simplu, sunt energii joase și înalte, ceea ce alegem noi face toată diferența. E mult mai ușor să plutești în energii joase, în rău , ură , frică, victimă, neputință… căci aici ești ca o frunză în vânt, te duci purtată. În schimb pentru a ridica frecvența spre energii mai înalte e nevoie de curaj, voință și perseverență cu răbdare disciplinată. De aia e văzută mai multă negativitate în lume decât frumusețe și iubire. Iubire este, lumea nu prea are curajul s-o vadă. E nevoie de lucru personal .

Sunt recunoscătoare pentru că am înțeles aceste lucruri. Mulțumesc că am ajuns să înțeleg și ce înseamnă recunoștința altfel decât cea pe care mi-o închipuiam eu. Știam că trebuie sa fii mulțumită și atât, că trebuie sa plătești bani pentru ceva ce ai nevoie sau de îți dorești mai mult. Mulțumesc aerului că-mi alimentează plămânii fără să-mi ceara bani, soarelui că mă încălzește și încarcă bateriile fără să-mi trimită factură. Mulțumesc munților și mareelor că-mi disipă și spală tensiunile fără nota de plată. Mulțumesc mamei pământ pentru găzduire și răbdarea ei ca noi să facem diferite experiențe pe teritoriul ei fără condițiile unui contract de găzdași. Toate astea nu le-am dat atenție până acu, acum însă mulțumesc că le percepep clar și vreau de aș putea să fiu recunoscătoare chiar și pentru cei ce încă nu înțeleg. Sunt recunoscătoare și regatelor inferioare, plantelor și animalelor . Ne folosim ignoranța și aprofităm de ele fără fărâmă de recunoaștință. Vă mulțumesc și vă sunt recunoscătoare. Mulțumesc Dumnezeului Universal (nu Domnului născut în religii) acelui Dumnezeu energie care face ca părul să crească și inima să bată când dormim. Mulțumesc ! Acest multumesc mă duce să-mi accept și apreciez viața așa cum este și-mi trezește o asumare a propriei Realități spre a o purta în co-creând cu ceilalți.

Mulțumesc cu recunoștință. Spunând acest mulțumesc simt ca și cum mi-aș mulțumimi mie, e ca și cum vine automat mulțumescul înapoi, ceea ce mă face să înțeleg vorba că toți avem esența divină în noi. Atâta timp cât inima bate când dormim, simțim căldură și bucurie cu toate că nu o pipăim însă știm cât de bine ne este, și căutăm fericirea nu la supermecat ca s-o mâncăm ci simțim prin toți porii corpului, revelă că toți suntem esențe divine în corp de om cu o minte pe care nu o putem controla însă putem de vrem să o gestionăm.

Fiecare alege dacă vrea să învețe a gândi sau nu.

Toți avem potențial, rămâne a fi descoperit pentru a fi simțit.

Mulțumesc că am trăit să conștientizez.

Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.