Nu aștepta…

on

Nu aștepta mâine pentru a face ceea ce poți și dorești azi.

Nu aștepta o anume sărbătoare ca să-ți pui haine în care te simți frumos. Fă-te frumos zilnic, nu numai de ziua de naștere ,de Paște, și Anul Nou.

Nu aștepta boala, motiv pentru care să ai grijă de corpul tău. Ai grija de el zilnic, e unicul, venerează-l căci prin el trăiești viața.

Nu aștepta suferința pentru a face schimbări în viața ta. Suferința stimulează cel mai mult la schimbări, este extrema răbdării, însă se poate evita extrema prin disconfortul interior. Vocea sentimentelor, intuiția, sugerează mereu calea potrivită fiecărui suflet.

Nu aștepta zile însemnate pentru a spune cuvinte frumoase cuiva. Nu aștepta moment critic pentru a spune un “ te iubesc” sau “ Iartă-mă “ . Dacă poți, știi cum, dorești și ai cu ce, nu aștepta să fii rugat în a face un lucru cuiva, fă-l din inimă fără careva așteptări. O faci tot pentru tine, așa lași amintiri ceea ce nu pot fi șterse niciodată.

Nu aștepta sa vină cineva să-ți satisfacă nevoile vieții , fă-o tu, e datoria ta față de tine, vocea interioară o auzi numai si numai tu, si numai tu știi, simți cum ar fi msi bine pentru tine. E viața ta și tu ești stăpânul corpului tău , minții tale, emoțiilor tale, sufletului tău . Tu ești ceea ce ești ,acceptă-te așa cum ești, căci atât poți la momentul respectiv, să fi putut mai mult sigur făceai mai bine. Nu aștepta ca cineva să decidă pentru tine. În dificultatea de a lua decizii, fă acel lucru de care să nu-ți pară rău după.

Nu aștepta nimic de la nimeni. Nimeni nu poate sta lipit de tine permanent , învață să te descurci singur.

Mulți știu, cunosc și simt că ar putea trăi diferit, că dețin potențial, o forță puternică în interior și totuși n-o fac. Limitele sau blocajele le deține numai și numai percepția minții – Frica.E trist să vezi lumea cum se autosabotează… însă asta e. E alegerea fiecăruia cum își trăiește propria viață. Cu toate că nu-i palpabilă această frică, e doar o iluzie, atât de mulți se limitează de la o viață potrivit mai bună decât cea pe care o au.

E viața ta, deci tu alegi cum să o trăiești. Trăiește astfel încat când ajungi la o vârstă înaintată să nu-ți pară rău de cum a decurs viața ta.

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Micro spune:

    Bine punctat. Din păcate oamenii se auto limitează , ei însuși își pun bariere, unii chiar la insistentele apropiaților.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.