Timpul = Viața

Ce este mai important, să ai cât mai mult timp sau timpul pe care îl ai să-l petreci cât mai plăcut și util ? Până la urmă din picăturile de timp se formează viața.

Timpul- minut, zi, lună, an și în final e viața însăși. Și dacă suntem conștienți de asta, pai de ce sa nu lăsam filozofatul și apucăm să schimbam ceva. Fiecare în viața sa,așa cum e ea, să facem ce putem mai bun cu ceea ce se deține la moment. Să lăsam victimizarea, scuzele și separarea și să ne urnim din neconfort în confort propriu. E deja momentul de înțeles că realitatea este așa cum este, și nu depinde de altcineva fericirea proprie. Cum nu depinde de altul ce faci cu timpul ce ziua ți-l oferă, nu depinde de altul ce bagi în corpul tău care e sacru. Infornațiile ce provoacă durere, milă, frică ce credeți că înseamnă ? Este pură hrană energetică manipulatoare. Ca să înțelegi mai bine; stai lângă un copil ce radiază iubire și lângă un criminal ce radiază frică , astea așa ca extreme, dar se pot observa și prin oamenii de rând cine și ce radiază. Și dacă tot deținem dreptul vieții de a face alegeri, e important să vedem cui oferim atenția . Și dacă nu ai cum evita îndepărtarea de persoane ce emit suferință,victimizare…, caută sa vezi ce ai de învățat din acea relație. Fii sigur odată ce înveți astfel de situații nu se vor repeta sau de se vor repeta pe tine nu te vor afecta , că-ci tu ți-ai învățat lecția. Tot așa e și alegerea ce faci cu timpul pe care ți-l oferă viața.

Timpul – are și el însemnătatea lui. Fiind stimul pentru a progresa, căci să nu fi fost, lumea poate și azi mai tărăgăna prin epoca de piatră. Tot ce vine și pleacă, așa și percepția timpului ar fi bine de schimbat. Să nu mai fugim după el ca după bani, ci să ne dăm seama că suntem una cu ele, ( dar aici e altă temă de discuții) Universul ni le-a pus la dispoziție pe toate, de noi depinde cum le înțelegem și punem prin minte în mișcare de a ne fi utile nouă. E momentul să ne mișcam împreună cu timpul nu să alergăm după el. Asta e evoluție până la urmă.

Acum se găsesc informații de toate felurile și de toate culorile- care din ele simțiți că vă ajută acolo îndreptațivă. Asta se numește filtrare. Și dacă știi că pierzi timp, disciplinează-te, doar tu ești stăpânul minții tale. Totul începe cu conștientizarea și GPS interior( emoțiile). Cel ce-ți conferă sentiment de liniște și siguranță(simți că ți se potrivește ce spune). Acel ce te va învață să pescuiești și nu-ți va oferi Peștele, acolo mergi.

O viață avem- S-o trăim destoinic.

Lora

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.