Ești fericire când alegi să conștientizezi.

Nu ai cum să obții fericirea care nu este materie fizică, adică n-o vezi, n-o poți pipăi însă vrei s-o obții prin materie fizică. Fals, nu ai cum , este ca atunci când îți este sete și mergi să faci duș, însă corpul cere apa și tu în continuare faci duș. Corpul se hidratează mai eficient când bei apă nu când faci duș.

Dacă tot dorești să obții ceva ce nu se vede cu ochiul fizic atunci evident te îndrepți spre acele lucruri care nu se văd însă te conduc și ajută să obții fericirea, liniștea, pacea sufletului. Eu cel puțin așa cred că este mai adecvat, am și obținut și rezultate pe această cale.

Să conștientizezi că ești creatorul propriei realități e fericire, e liniște, e putere, e asumare, e responsabilitate… e tot într-o stare. Ce poate fi mai minunat să înțelegi că îți creezi propria viață. Să nu mai simți separarea de toți și de forța supremă fizicului, energia potențial divină. Să înțelegi că ești responsabil în totalitate de tot ceea ce ți se întâmplă și totodata minunea că mai poți și repara din lucrurile care le ai creat. Bucuria să-ți vezi umbrele aduse la lumină, compasiunea de a îmbrățișă tiparele de care e timpul să te despărți cum, ar fi “victimizarea”, “neputința” , “ supunerea “,”rușinea”. Să înțelegi că nu este o rușine să fii bogat, și nici să ai grijă de tine întâi apoi să te împarți si cu celălat, si nu-i egoism ci o responsabilitate față de tine, căci nu ai cum să ajuți pe altul dacă tu însuți nu ești integru în ființa ta ( niciodată nu vei scăpa pe cineva de la înot dacă tu întâi nu vei învață să înoți), că cel din fața ta este ca o oglindă ce-ți arată la ce aspecte ale tale mai ai de lucrat. Și apoi te bucuri mult când tot acea persoana își schimbă comportamentul față de tine, nu că tu l-ai schimbat pe el, ci mai degrabă tu ai schimbat ceva la tine , ai învățat o lecție și ai închis un tipar mintal, și când termini de învârtit un un tipar sau schimbi o convingere în mintea ta, adică conștientizezi că acel tipar sau credință , convingere nu-ți mai este utilă, în exterior nu se mai repetă acele comportamente sau situații ca efecte ale convingerilor ce rulau anterior.

E minunat, aduce cele mai mari schimbări să înțelegi adevărata ta ființă. Să te vezi pe tine cum te străduii să faci lucruri și nu reușeai, te face să simți o compasiune profundă pentru tine, ceea ce definește iubirea de sine. Așa percepi cum lucrează subconștientul și dispar toate frustrările și victimizarea de sine sau punerea ta la colț că nu meriți …toate astea dispar, căci conștientizezi că anume tu toate astea le-ai conținut, și ți-au servit să înțelegi ce ești și poți fără ele. Îți dai seama ca tu ești mai mult decât ceea ce credeai că ești , uneori nici nu știm cine suntem, de unde venim și unde plecăm.

E minunat să înțelegi toate astea, și mai și înțelegi că nu ai pe cine da vina, înțelegi că acum ceea ce faci e pentru că tu asta ai ales să faci. Și mai dispar și toate scuzele că nu poți . Înțelegi că e alegerea ta dacă nu vrei să faci ceva pentru a performa, a deveni mai bun și nu o împrejurare sau situație .

Da sigur, odată ce conștientizezi că ești propriul creator al vieții tale,înțelegi și căt de mult ai de muncit tu cu tine ca să te modelezi spre acel vis care-l aveai despre cum vrei să devii. E căderea cortinei și te trezești cu tu cu tine aspecte plăcute și cu mai puțin plăcute( care le accepți că ți-au ajutat să ajungi pân aici, deci până la urmă toate fac parte din lucruri bune) și așa înțelegi că ai de modelat multe convingeri și tipare ale subconștientului tău dacă tot vrei să obții ceva materializați în viața asta.

Defapt e adevărata muncă care îți va aduce cele mai multe rezultate.

Poți munci fizic obținând și rezultate fizice precum banii,(ei te pot ajută să-ți descoperi fericirea și nicidecum să-ți dea fericirea). Fericirea e o stare care o simți, deci dacă vrei s-o descoperi e bine să mergi tot pe tărâmul nonfizic, adică prin corpul emoțional și mental. Emoțiile fiind caracterizate de convingerile ce stau în subconștient, îți dai seama că ajungi oe tărâmul minții, tărâmul de unde toate sfârșiturile vin din careva începuturi și invers. De aici toate încep, pe aici toate trec, și tot aici toate i-au altă formă. Legătura dintre conștient subconștient și supraconștient, etc.

Ambele realități fizică și non fizică sunt importante și ambele se completează, căci de asta suntem aici pe pământ, să aducem la fizic nonfizicul. Un echilibru între ambele lumi cred că este calea cea bună, între lumea fizică( materialul) non fizică( care nu o poți pipăi însă știi că este, de ex: emoțiile, gândurile, visele, intuiția ..).

Lora Dogaru

foto Pinterest

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.