Spor la muncă. Vezi ce crezi.

on

Amintește-ți că lucrul cel mai util și important este lucrul cu tine însuți. Evită să te învinovățești pe tine sau/și pe alții de cele ce se întâmplă. Te va ajuta mult să înțelegi că astea sunt doar niște efecte a tiparelor din mintea ta, minte care rulează ceea ce a absorbit copil fiind, ce a ales să creadă ca adevărat ce i s-a spus de cei din jur, ce a preluat de la societate ca niște cutume fiind, credințe,principii de viață , reguli ce limitează adevărată ta ființă. Bine e să înțelegi că aceste reguli tot au fost create după mintea unora.( fie că ai avut la bază intenții bune sau rele,manipulare de exemplu) Astfel de reguli vin și pleacă, se schimbă dea lungul anilor, regulile din epoca trecută nu mai sunt actuale, și ar fi bine de revizuit, de văzut ce mai este util și ce ar trebui lăsat în spate. Deci e important să înțelegi a cui credințe, proncipii, reguli urmezi… Te conduci după principiile,credințe sau convingeri altora sau te conduci după niște legi universale care sunt implacabile și conduc omenirea în evoluția sa. Oare care reguli ar fi utile? Cele create de lume sau cele create de univers? Cea a cauzei și efectului( ce semeni aceea vei culege) a atenției( unde ții atenția? la lucruri ce îți pierd timpul sau ești cu atenția pe lucrurile importante din viața ta. Nu tot ce e urgent este și important, poți să analizează asta), legea oglindirii( ce spune că ai în față omul care îți oglindește o parte din interiorul tău, astfel dându-ți șansa să vezi ce ai de corectat) legea ritmului( care spune că totul are ritmul său , timpul său, succesul nu vine peste noapte, ajungi la universitate după ce finisezi școala, liceul, seara vine când se scurge ziua, toate vin și pleacă la timpul său.. toate încep de la mic spre mare, de la puțin spre mai mult…) legea lui unu( sintem toți unici, suntem perfecți în imperfecțiunea noastră, suntem un design perfect, vorba unei persoane dragi mie cu acelaș potențial divin) legea proiecției..atracției ..clarității … și altele.

Deci, ca să tot eviți tot să regulezi efecte exterioare și rezolvi probleme ce îți vin în față, caută să vezi cauza efectelor, care întodeauna este în interior, că e plăcut sau nu asta auzului, anume așa este. Așa vei înțelege și cum funcționează legea cauzei și efectului.

Odată ce vei face ordine în gânduri, curat în convingeri, credințe, văzând care nu-ți mai sunt utile luând învățături din urma lor, vei fi surprins cum în viața ta apar schimbări, uneori la unele de care nici nu te așteptai.

SPOR LA MUNCĂ. – Nu-i ușor dar nu-i nici imposibil, odată ce îți dorești a obține ceva.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.