Acceptă-ți interiorul.

Fie că îți place fie că nu corpul fizic e unicul loc unde trăiești în această viață. Deci e util să-ți cunosti interiorul și să te accepți așa cum ești.

Tot ce contează e ceea ce simți. Tot ce facem e pentru a simți ceva interior. Rezultatul final până la urmă este redat de starea interioară. Prin starea interioară care se formează din mai multe stări ale corpurilor interioare sau mai bine zis, corpuri invizibile precum emoționalul mentalul și spiritualul manifestăm pe și prin corpul fizic vizibil. Nu erau toate invențiile și progresele lumii dacă nu se dădea atenție unei idei, bizare poate, care se plimba prin gândurile oamenilor celebri. Celebri au devenit căci au dat atenție ideilor lor și au luptat a le pune în aplicare. Este esențială creșterea interioară și totuși este ignorată prin faptul că nu se vede.. că sunte numai niște idei… ca e filosofie …că…că… Atunci cum se face că nimeni nu la văzut pe Dumnezeu dar continuă să creadă în el și mai mult, merg într-un local unde dau muuuulti bani pentru o speranță)) o simplă speranță cu toate că omul nu are siguranța ca i se va adeveri ruga, ba mai mult, e conștient că rezultatele rugăciunii lui se vor materializa numai atunci când va face și el ceva. Va sta concentrat pe acel lucru și îl va atrage în viața sa prin legea atracție și va spune că e Domnu. Tot omul merge și își caută sau nu de sănătate, căci nu vine acel Domn de pe nour să-i facă ritualurile zilnice de îngrijire corporală. Și cu cei dragi tot el va fi cel care va căuta să înțeleagă cei aia răbdarea, comunicarea eficientă, punând mintea în mișcare și iubirea o va simți conform emoțiilor ce le are în interior. Omul va simți și face toate astea și nimeni altcineva, căci nimeni nu va ști exact ce are de făcut căci nu este în piele lui pentru a simți exact de ce are nevoie. Deci, tot prin sentimente și trăiri interioare trăim zi de zi. Și sunt cele mai esențiale.

.

Dacă nu aș simți nu aș mai trăi.

.

Fiți atenți și căutați de partea voastră interioară. Nu se vede dar are cea mai mare nevoie de prezența voastră.Îngrijiți nu numai partea exterioara ci și pe cea interioară, prin curățenie, ca introspecție și încheierea conștientă a celor de care nu mai aveți nevoie. Prin hrană, adică prin informație utilă pentru creșterea interioară. Odată ce sunt careva schimbări interioare automat ele se reflectă și pe corpul fizic și invers problemele corpului fizic reflectă problemele corpului emoțional.

Toate frustrările, fricile, temerile îngrelează fluxul energetic, prin tensiuni interioare se creează bolile. Noi oamenii ne creem propriile boli, noi suntem creatorii propriei vieți. Dacă ne dorim să reușim și facem tot posibilul să ne creem lucruri frumoase, atunci ar fi necesar să acceptăm și recunoaștem că ne creem și propriile probleme și disfuncționalități interioare. Că nu vrem să recunoaștem acest fapt asta e o altă poveste.

Important pentru moment să acceptam că suntem creatori propriei vieți cu cele plăcute și cu mai puțin plăcute. Diferența o face alegerile care se fac zilnic plus atenția îi dă forță prin emoții ca combustibil.

Acceptarea e dificilă însă e necesară dacă vrei o claritate în viața ta.

Spre folos

Lora.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.